La Taula Petita

La Taula Petita

La Taula Petita

0 opiniones

Prueba a encontrar lo siguientes aromas:

Limón
Limón
Manzana roja
Manzana roja
Productor:
Celler de les Aus (Alta Alella)
Denominación:
D.O. Cava
País:
España
Añada:
2015
Variedad:
Macabeu
Volumen:
0.75L
Alcohol:
12%
Consumo:
Hasta 2019
ID22

Un cava fresc, vibrant, original, versàtil i alegre. Així defineixen Els Amics de les Arts el seu vi; i l’enòleg Josep M. Pujol-Busquets el descriu comparant-lo amb la música a capella, per gaudir-ne amb tots els sentis. Nosaltres ens hi afegim definint-lo com un cava elèctric, amb bona acidesa i frescor, les aromes pròpies de la varietat i el millor de tot, un vi que sedueix al qui el tasta des del primer glop, aconseguint que aquest no sigui l’últim. La Taula Petita és el primer cava elaborat 100% amb la varietat Macabeu i sense sulfits ni additius afegits. S’elabora seguint el mètode rural o ancestral, el vi base fermenta gairebé en la seva totalitat per acabar la fermentació dins l’ampolla, de manera espontània i a baixa temperatura. Criat sobre lies entre entre 15 i 24 mesos i sense afegir licor d’expedició.

Els Amics de les Arts són uns grans amants del vi, no només per tota la cultura que l’envolta sinó també pels paral·lelismes que es poden establir entre aquest i la música. Una visita a Alta Alella i conèixer el propietari del celler, l’enòleg Josep M. Pujol i Busquets, els va acabar de convèncer. I així és com, unint esforços, va néixer La Taula Petita. Un cant a l’amistat i a tots els valors en els que creuen, que s’han volgut embotellar en aquest cava. Un tàndem que s’ha acabat de completar amb la col·laboració de Wineissocial. El Celler de les Aus és el projecte més jove d’Alta Alella, en el que només produeixen vins naturals, sense additius afegits.

Utilizamos cookies propias y de terceros con la finalidad de mejorar nuestra web y nuestros servicios, personalizando la experiencia de usuario y permitiendo compartir contenidos en redes sociales. Si sigues navegando en esta web, aceptas su uso. Puedes obtener más información aquí.
x