Vins negres per al divendres negre

Vins negres per al divendres negre

Vins negres per al divendres negre 6 botellas
84,90€ 59,00€

OFERTA: 6 grans vins a -30%: 2 Montrubí Black (Vinari d’Or 2019), 2 Lledoner del Nord (Vinari de Plata 2017), 2 Casa Ravella Tinto Seleccion Cepas Viejas (Una joia extraordinaria del Penedès)
2* Mont Rubí Black : Premiat pels Premis Vinari 2019 com el millor vi negre jove de Catalunya. És la versió més jove i alegre de la Garnatxa del Penedès de la mà de la bodega Mont Rubí, qui aposta irreverent per una viticultura tradicional, sostenible i treball amb varietats autòctones. Us animeu a provar-lo?
2* Lledoner de Nord 2018: Premiat amb la medalla de plata pels Premis Vinari 2017. Un monovarietal de la varietat autòctona Lledoner, la Garnatxa de l'Empordà, elaborada a l'estil dels millors Beaujolais per la bodega empordanesa de referència Espelt.
2* Casa Ravella Tinto Seleccion Cepas Viejas: Una joia extraordinaria de la bodega històrica del Penedès, Casa Ravella, que únicament treballa amb vins de finca i parcel·les úniques. Coupage perfectament equilibrat de les millores vinyes de Samsó i Garnatxa de les muntanyes de l'Ordal en el Penedès. De complexitat única, del tot sorprenent.

Este pack incluye:

 • Lledoner del Nord 2018

  Lledoner del Nord 2018 (2 botellas)

  Anna Espelt
  D.O. Empordà, España

  ID5
 • Casa Ravella Tinto Selección Cepas Viejas 2016

  Casa Ravella Tinto Selección Cepas Viejas 2016 (2 botellas)

  Casa Ravella
  D.O. Penedès, España

  ID7
 • Mont Rubí Black 2018

  Mont Rubí Black 2018 (2 botellas)

  Mont Rubí
  D.O. Penedès, España

  ID6
Utilizamos cookies propias y de terceros con la finalidad de mejorar nuestra web y nuestros servicios, personalizando la experiencia de usuario y permitiendo compartir contenidos en redes sociales. Si sigues navegando en esta web, aceptas su uso. Puedes obtener más información aquí.
x