Aquestes Festes, el Cava de la Terra a la Teva Taula

Aquestes Festes, el Cava de la Terra a la Teva Taula

Aquestes Festes, el Cava de la Terra a la Teva Taula 6 botellas
55,90€

OFERTA: 6 grans cavas para las festes a -20%: 2 Delaflor 2018, 2 Guilera Brut Nature Reserva , 2 Vendrell Olivella Original Brut Reserva 2016
2* Delaflor : El dos cops galardonat amb la medalla de plata pels Premis Vinari edició 2017 i 2019: és el Cava Delaflor Brut Nature elaborat per Molí Coloma.
2* Guilera Brut Nature Reserva: En diuen "la fal·lera cavera de triar el temps enrere" un cava d'autor guayador de molts premis al que li atorguen 9.38p per la Guia de Vins de Catalunya i 90p Peñín, un guanyador nat.
2* Vendrell Olivella Original Brut Reserva: Un cava de tall clàssic, cremós i fresc en boca, un gran encert per maridar un bon nadal, elaborat per la bodega de cinc generacions familiars Vendrell Olivella.

Este pack incluye:

 • Delaflor Brut Nature 2016

  Delaflor Brut Nature 2016 (2 botellas)

  Molí Coloma
  D.O. Cava, España

  ID22
 • Guilera Brut Nature Reserva

  Guilera Brut Nature Reserva (2 botellas)

  Guilera
  D.O. Cava, España

  ID21
 • Vendrell Olivella Original Brut Reserva 2016

  Vendrell Olivella Original Brut Reserva 2016 (2 botellas)

  Vendrell Olivella
  D.O. Cava, España

  ID22
Utilizamos cookies propias y de terceros con la finalidad de mejorar nuestra web y nuestros servicios, personalizando la experiencia de usuario y permitiendo compartir contenidos en redes sociales. Si sigues navegando en esta web, aceptas su uso. Puedes obtener más información aquí.
x